LINDA DORSANDER

Nya utmaningar hos Helenius

Utvecklingen inom Helenius just nu känns väldigt bra och stämmer överens med vad jag själv har för mål.

Jag är utbildad högskoleingenjör inom energi och miljöteknik och sedan år 2000 har jag jobbat hos Ramböll med projektering av VVS-, kyla- och luftbehandlingsinstallationer.

Uppdragen har framförallt varit om-, till-, och nybyggnad av kontor, skolor, sporthallar och bostäder. Jag sökte mig vidare till Helenius eftersom jag ville ha nya utmaningar. Det känns väldigt kul och spännande att fortsätta utvecklas hos Helenius som har ett gott rykte i branschen, hög teknisk kompetens och spännande projekt.

“Helenius har också många kvinnliga ingenjörer i jämförelse med hur det ser ut på andra företag och det känns jättekul!”

Att diskutera tekniska problem med andra kvinnor är inte så vanligt. I den här branschen finns det alltid nya saker att lära sig och alla projekt är så olika. Detta är en av utmaningarna – att man aldrig blir riktigt fullärd och att mycket i projekten handlar så mycket om kontakten med olika typer av människor.

Utvecklingen inom Helenius just nu känns väldigt bra och stämmer överens med vad jag själv har för mål. Den nya energiavdelningen ligger helt rätt i tiden och kommer säkert att bidra till utvecklingen av oss alla.

Linda Dorsander

Namn: Linda Dorsander
Fritidsintressen: Familj och träning
Befattning: Uppdragsansvarig

“Jag sökte mig till Helenius eftersom jag ville ha nya utmaningar.”