VVS-konstruktörer till Stockholm och Sollentuna

Helenius söker erfarna VVS-konstruktörer. Du kommer att ingå i ett team och arbeta med projekt inom något av Helenius följande verksamhetsområden:

• INDUSTRI – livsmedel, läkemedel, stål, färger, kem…

• OFFENTLIGA LOKALER – labb, utbildn., sjukhus, kommun…

• KOMMERSIELLA LOKALER – kontor, bostäder, köpcentra…

• INFRASTRUKTUR – tunnlar, spår, vägar, mediaförsörjning…

Ditt ansvar är att ta fram tekniska handlingar inklusive beräkningar och utredningar – initialt med fokus på rör och ventilation med hjälp av ritapplikationen MagiCAD. Du kommer också ha mycket kundkontakter.

För rätt kandidat finns det stor utvecklingspotential. På sikt finns möjlighet att gå vidare till handläggare/uppdragsansvarig. Vi har kontor i Sollentuna, på Kungsholmen i Stockholm och i Uppsala.

Vi söker dig som är utbildad ingenjör med erfarenhet. Du ska ha goda kunskaper i CAD och Officepaketet och det är meriterande om du har erfarenhet från installatörsledet. Du ska vara ansvarsfull och ha en drivkraft som gör att du levererar bra kvalitet på ditt utförda arbete i rätt tid.

Ansökan
Skicka din ansökan med CV till arne.wallstrom@helenius.se eller ray.symes@helenius.se

Du kan också ringa till Arne Wallström på 08-625 22 19 eller Ray Symes på 08-625 22 15 och boka ett förutsättningslöst möte där vi kan berätta mer om vad tjänsterna innebär.