Konsult till styr & övervakning

Vi vänder oss till dig som idag arbetar som handläggare, uppdragsansvarig eller motsvarande inom Styr- och Övervakning. Även du som idag är styrentreprenör och vill ta steget till konsultvärlden är välkommen att höra av dig!

Det övergripande målet med tjänsten är att utveckla våra tjänster inom styr -och övervakning för att stärka vår kundnytta genom hela installationsprocessen.

Du kommer att medverka i uppbyggnaden av styr- och övervakning inom Helenius. Till vårt förfogande har vi tillgång till spetskompetens i många olika verksamhetsområden som VVS, energi & miljö, projektledning, m.fl. för att vi skall kunna driva våra projekt med framgång och kvalité.

Dina kommande huvudsakliga arbetsuppgifter

I projekten arbeta nära kunden och se till deras önskemål. Sätta dig in i byggnaders systemuppbyggnad och förstå funktionssamband. Föreslå olika tekniska lösningar. Ta fram systemlösningar, upprätta beskrivningar och driftkort och upprätta ekonomiska kalkyler. Följa projektet genom byggprocessen, leda funktionsprovningar och vara teknisk rådgivare. Genom erfarenhetsutbyte förbättra samarbete och kvalité.

Din personliga profil

Förutom din erfarenhet inom styr- och övervakning som konsult, entreprenör eller motsvarande, är du som person både drivande, flexibel och tycker om att ha många bollar i luften. Du är van att ta egna initiativ och har samtidigt en god planerings- och organisationsförmåga. Du har lätt för att skapa kontakter med både kollegor och uppdragsgivare. Du vill och kan ta ansvar för projektens genomförande samt är beredd att satsa lite extra när det behövs.

Din framtida arbetsgivare

Helenius grundades av Georg Helenius 1965. Hans målsättning var att erbjuda svensk industri och institutioner kvalificerade konsulttjänster inom VVS-sektorn. Vi kan med stolthet säga att han lyckades. 50 år senare är det fortfarande uppdrag för krävande kunder vi är mest kända för.

Helenius är en av Sveriges ledande och mest kvalificerade installationskonsulter inom miljö-, VVS- och energiområdet. Företaget sysselsätter cirka 60 medarbetare och 10–15 underkonsulter.

Helenius ska på affärsmässiga grunder i samarbete med kunderna leverera högkvalitativa tjänster samt tekniska lösningar som skapar varaktiga mervärden för våra kunder.

Våra ledord är ansvar, kommunikation, kundnytta och innovation.

Ansökan

Skicka din ansökan med CV till arne.wallstrom@helenius.se

Du kan också ringa till Arne på 08-625 22 19 och boka ett förutsättningslöst möte där vi kan berätta mer om vad tjänsten innebär.