Installationssamordning

Installationer vid byggnation utgör en allt större del av den totala byggkostnaden – Vatten, avlopp, värme, ventilation, sprinkler, el, larm, tele och data – en modern byggnad innehåller många installationer och systemen blir fler och mer komplexa. Samtidigt ligger mycket av en byggnads upplevda kvalitet i att installationerna fungerar väl.

Installationssamordning handlar om att samordna arbetet så att bra lösningar erhålls inom givna tekniska och ekonomiska ramar. I uppdragen ingår till exempel att leda, styra och planera samordningen mellan bygg, el, värme/kyla, luft, sprinkler, styr m.m.

Installationssamordnare

Nu söker vi erfarna installationssamordnare som vill vara med att vidareutveckla vår  installationsverksamhet Stockholm. Vi söker dig som har mångårig praktisk erfarenhet och kompetens från bygg- och installationsområdet. Du har redan idag egna kunder och ett stort nätverk inom branschen. Kunderna kan vara allt från byggherrar till entreprenörer. De projekt du kommer att driva finns både inom nybyggnation och ombyggnation, där dina uppgifter innefattar allt från att medverka under tidiga projektfaser till att samordna under byggtid. Din erfarenhet och kompetens ger dig en helhetssyn i projekten.

Din personliga profil?

Bland dina egenskaper återfinns att du är en engagerad person, med kund och resultatfokus. Du är van att ta egna initiativ och har samtidigt en god planerings- och organisationsförmåga. Du är en person med gott tekniskt kunnande och en praktisk läggning. Du är självgående både vad avser projektplanering och kundkontakter.

Du är prestigelös och har lätt för att skapa kontakter med både kollegor och uppdragsgivare. Du vill och kan ta ansvar för projektens genomförande samt är beredd att satsa lite extra när det behövs. Självklart har du god branschkunskap och ett brinnande intresse av att lära dig mer.

Vi erbjuder

När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och kollegor som tillhör dom bästa i branschen. Med andra ord kommer du att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden. Hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete. Vi är ofta med i de projekt som kräver både nya friska idéer och kompetenta specialister. Vi satsar på att bli det självklara valet för både kunder och medarbetare. Hos oss är medarbetarna och kunderna i fokus och vi satsar på varje individ i både teknisk och personlig utveckling.

Din framtida arbetsgivare

Helenius grundades av Georg Helenius 1965. Hans målsättning var att erbjuda svensk industri och institutioner kvalificerade konsulttjänster inom VVS-sektorn. Vi kan med stolthet säga att han lyckades. 50 år senare är det fortfarande uppdrag för krävande kunder vi är mest kända för.

Helenius är en av Sveriges ledande och mest kvalificerade installationskonsulter inom miljö-, VVS- och energiområdet. Företaget sysselsätter cirka 60 medarbetare och 10–15 underkonsulter.

Helenius ska på affärsmässiga grunder i samarbete med kunderna leverera högkvalitativa tjänster samt tekniska lösningar som skapar varaktiga mervärden för våra kunder.

Våra ledord är ansvar, kommunikation, kundnytta och innovation.

Ansökan

Skicka din ansökan med CV till goran.karlsson@helenius.se

Du kan också ringa till Göran på 08-625 22 09 och boka ett förutsättningslöst möte där vi kan berätta mer om vad tjänsten innebär.